Lähellä. Joustava. Varma.

Referenssit

Referenssit

Meillä on reilusti yli 200 hoitokohdetta eripuolilla Lappeenrannan kaupunkia kuin myös Taipalsaarellakin. Joukossa on yksittäisiä asunto-osakeyhtiöitä ja suurien kiinteistönomistajayhteisöjen kohteita. Merkittäviä asiakkaitamme ovat Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy, ASO-Kodit, VVO –Yhtymä Oyj, Kruunuasunnot Oy, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö ELO ja Etelä-Karjalan Osuuspankki. Me hoidamme laajoja Lappeenrannan kaupungin yleisiä alueita ja kukkaistutuksia.

Me teemme hyvää yhteistyötä kaikkien merkittävien isännöitsijätoimistojen kanssa Etelä-Karjalassa ja meillä on laaja yhteistyöverkosto, joka on valmis auttamaan kiinteistöjen omistajia kaikissa ongelmatilanteissa.

 

"Olemme tehneet yli kaksikymmentä vuotta yhteistyötä Kiinteistöhuolto Lyijysen kanssa. Ammattitaito ja palvelualttius ovat vakuuttaneet."

Viljelytalo Oy
Reijo Mustonen
rakennusinsinööri

"Arvostan kiinteistöhuoltokumppanuudessa paikallisuutta. Kumppanin tulee taata asukkaille muun muassa aidosti ympärivuorokautinen päivystys, jossa päivystävä kiinteistönhoitaja vastaa puhelimeen itse, tuntee kohteen ja ratkaisee ilmenneen ongelman ensi tilassa ja henkilökohtaisesti. Paikallinen ja palvelualtis toimija on asukkaiden edun mukaista."

Minna Kylliäinen
Isännöitsijä
Lappeenranta

"As Oy Kalervontornin asukkaana ja osakkaana sekä vastuuhenkilönä olen äärettömän tyytyväinen yhteistyöhön Kiinteistöhuolto Lyijysen kanssa, luottamukseni on 100 %++   Lyijysellä on spesiaaliväkeä."

Piipa Virkki

"Lyijysen siistijöiden työnjälki kertoo ammattiylpeydestä."

Jari Saikko
Huoltopäällikkö
LänsiAuto Lappeenranta