Lähellä. Joustava. Varma.

Henkilöstö

Meidän töissä viihdytään 

Kiinteistöhuolto Lyijysellä teitä palvelevat kuutisenkymmentä iloista ammattilaista. Joukossa on siistijöitä, ympäristönhoitotyöntekijöitä, puutarhureita, huoltomiehiä, koneenkuljettajia, koneenkorjaajia sekä toimiston toimihenkilöitä.

Siistijöidemme joukossa on jopa yli 20 vuotta meillä viihtyneitä motivoituneita työntekijöitä. Yli kolmenkymmenen siistijämme työnjohdosta huolehtii tunnetulla tarkkuudella Marja Kuitto.

Vuoden ajasta riippuen ympäristön hoitoryhmässä työskentelee 15–20 ahkeraa työntekijää ja lumitöissä apuna on vielä melkoinen joukko reippaita lumenluojia. Ympäristön hoidon työnjohtajana toimii organisoinnin mestari Juha Tyrmi apunaan koneryhmän tiiminvetäjä, jämäkkä Petteri Koivistoinen.   

Kiinteistöjen huollossa ja teknisessä hoidossa työskentelee 6 koulutettua ammattilaista. Tässä ryhmässä yhteenlaskettua alan kokemusta on lähes sata vuotta. Huoltoryhmässä tiimityö on avain onnistumisille. Tiiminvetäjänä huollossa toimii  osaava ja energinen  Jori Taralainen esimiehenään huoltotoimenjohtaja Jorma Eronen.

Toimistomme asiakaspalvelussa langat pitää käsissään kiinteistösihteeri Virpi Hömppi. Hän hallitsee niin tietojärjestelmät, avainasiat kuin asukasneuvonnan. Toimistoomme voit olla yhteydessä milloin vain, joko sähköpostilla tai puhelimella.

Asiakasyhteyksien eturintamassa työskentelee asiakaspalvelupäällikkö Marja Seppä. Tuttavallisemmin Malla pitää huolta asiakkaista, työntekijöistä sekä siivousresursseista. Hän on aina mukana siellä missä tapahtuu.

Kiinteistöhuollon taustavoimana toimii huoltotoimenjohtaja Jorma Eronen. Hän auttaa asiakkaita sekä työntekijöitä ongelmatilanteissa, pitää yhteyksiä asiakkaisiin, suunnittelee tulevaa ja on mukana koko toimintamme onnistuneessa organisoinnissa.

Iloista ammattilaisten joukkoa johtaa toimitusjohtaja Juho Koskimies.