Lähellä. Joustava. Varma.

Yritys

Lyijynen yrityksenä

Kiinteistöhuolto Lyijynen Oy on reilun neljännesvuosisadan Lappeenrannan talousalueella toiminut laajan palvelun kiinteistönhoitoliike. Yhtiö on lappeenrantalainen perheyritys, joka työllistää ja luo taloudellista vireyttä oman talousaleensa piirissä. Kiinteistöhuolto Lyijynen tekee yhteistyötä kaikkien alueella toimivien isännöintitoimistojen kanssa. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö pystyy hallitsemaan asiakkaiden kiinteistönpidon tietojärjestelmät, joten yhteistyö suurienkin kiinteistönomistajayhteisöjen kanssa sujuu vaivattomasti.

Jokainen Kiinteistöhuolto Lyijysen työntekijä kokee tekevänsä arvokasta ja merkityksellistä työtä ja jokaisen työ on tärkeä osa siitä kokonaisuudesta, joka tuottaa asiakkaalle ainutkertaisen palvelukokemuksen. Meille jokainen asiakas on oma yksilönsä. Me haluamme kuunnella ja ymmärtää asiakasta. Kiinteistönhoitopalvelu tulee rakentaa asiakkaan lähtökohdista juuri tämän tarpeiden mukaan. Asiakkaiden arvot ja painotukset muuttuvat. Tässä muuttuvassa ympäristössä on joka päivä nöyrästi otettava oppia vastaan. Meillä Lyijysellä on aina ymmärretty, että vaativat asiakkaat opettavat meitä parhaiten ja sen opin haluamme ottaa vastaan. 

Toimintamme lähtökohta on asiakkaan ongelmaan tarttuminen oikea-aikaisesti ja viipymättä. Haluamme luoda asiakkaan vastuuhenkilöihin henkilökohtaiset suhteet. Meitä on helppo lähestyä. Haluamme olla reiluja ja avoimia. Arvioimme omaa toimintaamme laadunvarmistusmenetelmin. Suoritamme jatkuvaa omavalvontaa ja työntekijät saavat palautteen onnistumisista ja parannustarpeista henkilökohtaisesti ja viipymättä.

Kiinteistöhuolto Lyijynen ammentaa jokapäiväisen tekemisen intonsa omista arvoistaan, jotka ovat ylpeys merkityksellisen työn tekemisestä, asiakkaiden kuunteleminen ja kunnioittaminen sekä nöyrä jokapäiväinen oppiminen.